Vilallonga es queda sense les seues populars Festes d'Agost
Reunit el Regidor de Festes i Alcalde de Vilallonga, Domingo García, junt amb les Majoralesses de la Mare de Déu de la Font, han acordat, la suspensió de les festes d'agost de Vilallonga, les quals estaven previstes des del 14 al 17 d'agost de 2020. Llegir més
27/05/2020

La situació actual provocada per la pandèmia presenta una incertesa en la seua evolució, per la qual cosa ha d'imperar la prudència pel que respecta a la realització de les activitats de caràcter públic. El respecte a les normes que l'Estat d'Alarma ens imposa, cal que siga constant per a evitar que l'esforç dels dos últims mesos quede en no res, i és per això que des de l'ajuntament s'encoratja la població que s'ha de seguir lluitant contra la propagació del virus amb comportaments responsables.

Per aquests motius ens resulta inevitable haver de fer aquest pas, per a tractar d'evitar una altra crisi sanitària en els mesos següents. Considerem que és un pas difícil, però responsable i necessari per a la nostra població i el conjunt social de la comarca.

Som conscients que les festes d'agost de Vilallonga són un component clau del moviment social del nostre poble, però ara més que mai hem d'exercir una posició de prudència, responsabilitat i sentit comú, vetlant per la seguretat i la salut dels nostres veïns.

Cancel·lades les festes d'agost de 2020. Ajuntament de Villalonga.