Ajudes per a persones afectades pel temporal Gloria
L'Ajuntament de Vilallonga ha activat el dispositiu administratiu per a canalitzar totes les peticions d'ajudes als particulars i empreses afectats pel temporal Gloria. El servei romandrà actiu fins al 21 de febrer, últim dia per la presentació de sol·licituds... 
11/02/2020

L'oficina d'atenció municipal, situada en la planta baixa de l'Ajuntament, atendrà tots els dubtes en horari de dilluns a dijous de 09.00 a 14.00 hores, i tindrà com a objectiu l'ajuda en la tramitació de les ajudes que l'estat ha posat en marxa per a compensar els efectes negatius d'aquesta històrica borrasca.

Les ajudes són de diversa naturalesa, les adreçades a particulars són per a danys en habitatges o per a despeses realitzades per cooperar amb l'entitat local durant l'emergència. Pel que fa a persones físiques o jurídiques, per a establiments industrials, comercials, mercantils i de serveis afectats, també hi ha línia d'ajudes així com per a produccions agrícoles, forestals o ramaderes que pogueren haver tingut danys ocasionats per aquest episodi d'intenses pluges i vents.

Podeu accedir a la documentació visitant la secció de TAULER D'ANUNCIS del portal de la transparència municipal o punxant als accessos directes als documents:

EXTRACTE AJUDES

ANNEX I

ANNEX II

Ajudes afectats temporal Glòria. Ajuntament de Villalonga.