La titularitat de la Capella
Arran les recents notícies relacionades amb la intenció del rector del poble d'atribuir la titularitat de la Capella a l'Església, l'Ajuntament ha emés una nota informativa signada pel seu alcalde on es posa de manifest la ferma voluntat de la corporació en representació de tot el poble de Villalonga, per defensar la propietat municipal d'aquest immoble...
16/01/2020

"Des de l'Ajuntament volem informar, amb motiu de les últimes notícies aparegudes en els mitjans de comunicació amb relació a les intencions del Sr. Vicent Maria Sarrió, rector del poble, de posar la Capella de la Mare de Déu de la Font en nom de l'església, que aquest Ajuntament defensarà qualsevol acció en contra dels interessos del poble. Entenem i donem per assabentat que la Capella és de titularitat pública "des de sempre" i per això s'està treballant recopilant informació i documentació que acredite si més no, la TITULARITAT PÚBLICA de la Capella de la Mare de Déu de la Font.

Per això comuniquem a les majoraleses i als veïns i veïnes que estan preocupats pels tràmits iniciats pel Sr. Rector, que l'Ajuntament està fent els passos que corresponen per a la seua defensa.

Domingo García Pérez
Alcalde-President de l'Ajuntament de Vilallonga"

Titularitat de la Capella. Ajuntament de Villalonga