Avís d'Alcaldia
Estimats veïns i veïnes. Segons les atribucions que m'atorga la llei pel que fa a les emergències en el nostre municipi, per a demà decrete la SUSPENSIÓ DE TOTES LES ACTIVITATS ESCOLARS al nostre municipi. Aquesta suspensió afecta a l'institut Vall de la Safor, a l'escoleta infantil, al col·legi Santa Ana i a l'escola pública Verge de la Font...
18/11/2018

...

La decisió ha estat presa després d'analitzar els diferents parts meteorològics tant de l'agència espanyola de meteorologia, com els que ens ha facilitat la GENERALITAT, que estableixen la situació de preemergència nivell roig per fortes pluges i vent.

Ha estat aquesta una decisió que s'ha pres després de consultar i escoltar a la resta de l'equip de govern, regidors de l'ajuntament i al cap de la policia local.

Ha plogut ja molt els darrers dies i comencen a haver-hi despreniments en alguns camins i carreteres al nostre terme municipal, per tot això hem pres la decisió davant la possibilitat real de que es puguen produir desgràcies personals per accidents de trànsit.

Res és més important que la seguretat de les persones i és per això que us demane a tots els veïns i veïnes, que tingueu en compte alguns consells bàsics per garantir-la:

- No utilitzeu els vehicles si no és estrictament necessari.

- Si heu d'utilitzar-los, eviteu camins rurals o vies secundàries i feu servir les carreteres principals.

- Extremeu la precaució en zones amb risc d'inundació i eviteu passar per barrancs o camins inundats.

- Recordeu que la policia local, al telèfon 696972811 està a la vostra disposició davant qualsevol incidència. Gràcies per la vostra col·laboració.

Enric Llorca
Alcalde

Suspensió activitat escolar per nivell roig emergències. Ajuntament de Villalonga.