Villalonga naturalment

Vilallonga Naturalment

Esteu a l'espai Vilallonga Naturalment, la pàgina de l'Ajuntament de Vilallonga dedicada a la seua estratègia municipal vers al desenvolupament i la promoció del turisme rural, la cultura i el patrimoni.

El fonament d'una bona gestió política d'un municipi hauria d'ésser una bona gestió territorial. Tractar de treballar el municipi no únicament com un poble sinó com un espai físic ple de persones i d'activitats. Tenir-les al màxim en compte, i tractar de compaginar els usos de forma sostenible i respectuosa per a les persones i per a les altres activitats.

Així doncs la gestió amb base local no es converteix en un aspecte més de l'ajuntament sinó és el pilar fonamental que ha de guiar totes les regidories i tota l'activitat de l'ajuntament; ser sostenible és la base de tota bona gestió.

El territori i el paisatge són tot el municipi de Vilallonga, des del casc urbà i per tant el seu patrimoni humà i cultural fins a les propietats privades del camp i la muntanya, el seu patrimoni natural i agrícola. I cal tenir-lo en compte com un tot.