CAMPANYA NADAL 2015 COMERCIANTS VILLALONGA AJUNTAMENT
18/12/2015

S'enceta una altra edició del tradicional sorteig que l'Associació de Comerciants de Villalonga posa en marxa amb motiu de les festes de Nadal. Fins a 600 € en premis distribuïts en bons de compra podran aconseguir els clients i clientes que hi participen. Teniu les bases al tauler d'anuncis o punxant ací.

LOGO ASSOCIACIO COMERÇOS VILLALONGA AJUNTAMENT
19/11/2015

Tal com es va anunciar fa un temps, l'Associació de Comerços de Villalonga havia convocat un concurs per al disseny d'un nou logotip corporatiu, amb l'objectiu de convertir-lo en la marca gràfica identificativa del comerç local. Finalment Noel Sánchez ha estat el guanyador del logo que acompanya aquesta notícia. Enhorabona!

QUÈ ÉS UNA ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS?
Les associacions de Comerciants estudien posar en marxa el projectes, amb la intenció de revitalitzar el comerç del poble.
 
Són projectes que pot reportar importants beneficis, no sols al teixit comercial, sinó també als restauradors i al conjunt de la societat. A vegades són projectes rendible per al sector del comerç, desentenent de diversos factors.
 
En primer lloc de la il·lusió que posen en això els comerciants, també els hostalers, empreses de servicis i inclús els mateixos veïns. 
 
En segon lloc del suport inversor de les administracions públiques, Ajuntament i de les distintes comunitats.
 
Estic convençut de què allí on va els diners públics, li segueix immediatament la inversió privada. La injecció de capital públic és important per al desenrotllament del projecte i de la implicació activa del teixit empresarial perquè resulta imprescindible que s'unisquen els recursos públics i privats i es treballe de manera coordinada. Aquesta complicitat serà l'única cosa que permeta un bon enteniment i això és possible quan es considera al xicotet comerç com una activitat econòmica que contribueix al desenrotllament del poble. 
 
Tot el que s'invertisca a consolidar al sector redundarà en benefici dels ciutadans no sols en termes d'inversió i llocs de treball, sinó també en termes de continuïtat i qualitat del servici. 
 
Els comerciants han d'arriscar i demostrar al llarg de molt de temps, però també han de ser prudents per a analitzar amb la objectivitat més gran possible les possibilitats del projecte; han d'il·lusionar als empresaris, però sense presentar unes expectatives que no puguen arribar a realitzar-se. D'altra banda; han de comptar amb els consumidors del lloc i de l'entorn pròxim i llunyà. 
 
Encara hi ha molt treball per fer, la imaginació, la creativitat, també la innovació, dels empresaris junt amb la resta del poble, tenen molt a dir en un en un futur pròxim. El finançament no ha de ser un element determinant encara que sí que ha de tindre's molt en compte; si el projecte està ben definit, si els objectius, especialment els establits a curt termini, s'aconsegueixen i es mantenen la capacitat del treball.
 
COM ES VA CREAR L'ASSOCIACIÓ?
 
Tot va començar un dia en què ens arribe una carta del Grup Socialista de Villalonga (en l'oposició en aquell temps), invitant-nos a assistir a una reunió en la Casa de la Cultura. La reunió va ser presidida per alguns membres del grup i un tècnic en comerç que assessora a l´associació de Gandia i Oliva entre altres, ens explique els avantatges i en què consistia una associació de comerciants, a partir d'ací, comencem a reunir-nos i omplir els corresponents documents per a crear l'associació, on també rebem ajuda per parell part del grup socialista.
 
QUÈ S'HA REALITZAT?
 
La primera campanya de Nadal 2012/2013 
 
Es va habilitar un lloc d'informació sobre l'associació en la Fira de Gastronomia 2013.
 
La picota també va veure la llum gràcies a l'associació, aquestes són el mes destacables fins al moment.