Villalonga, un poc més sostenible

Amb l'adquisició d'un nou vehicle de càrrega per a serveis bàsics i de jardineria municipals totalment elèctric, l'ajuntament avança cap a un poble més sostenible i respectuós amb el medi ambient. Evitar emissions de CO2, reduir el soroll ambiental i com no els costos energètics, són algun dels avantatges que amb la mesura podem aconseguir... 

Medi Ambient - 10/05/2018

El vehicle que podeu vore a les imatges està habilitat per a una càrrega de 750 kg i compta amb una autonomia de 50 km que pel tipus d'ús al qual està destinat és més que suficient.

La recàrrega de les bateries es fa des d'un endoll convencional així que aquest tampoc és cap inconvenient perquè estiga sempre operatiu al 100%.

L'alcalde Enric Llorca declara que "Amb la compra d'aquest nou vehicle totalment elèctric, volem encetar un nou temps on tot el parc municipal de vehicles actual siga substituït progressivament per altres més eficients i ecològicament més convenients, per tal d'aconseguir els pròxims anys millorar les condicions medi-ambientals a Villalonga i amb això contribuir modestament a la solució d'un problema global".

2018.05.10 Vehicle elèctric. Ajuntament de Villalonga.