Un Riu d'Escoles
Un riu d'escoles, tot un èxit de convocatòria en la seua primera edició 2017. Al voltant de 1100 alumnes dels centres educatius de la Safor s'han mullat en un riu Serpis que passa per un bon moment, però encara ens deixa molt que desitjar...
20/06/2017

La iniciativa comarcal Un riu d'escoles, prevista del 2 al 14 de juny, ha estat tot un èxit. Cal donar les gràcies a gent compromesa i amb il·lusió com el professorat i els mestres, les persones individuals, els col·lectius, els ajuntaments i per descomptat, l'alumnat, que ha sigut el vertader protagonista. Tal ha sigut el goig d'aquesta iniciativa, que fins i tot en alguns centres, com a Gandia i Potries, s'han animat a fer més eixides del que estava previst, allargant les activitats fins al divendres 16 de juny.

Tal i com relaten des del CRA Mondúver-Safor a Potries: "Avui volíem senzillament gaudir del riu, de l'aigua, del paisatge. Els més menuts han posat els peus a l'aigua amb l'alegria pròpia i la cara de sorpresa del qui descobreix un tresor. I els més grans han provat a fer un poc d'aventura descobrint espais secrets entre les canyes, una miqueta més enllà. Podem estar segurs que molts d'ells han descobert el riu per primera vegada i ja fan plans per tornar-hi". Les saforenques més joves, de fet, prompte han fet plans per tornar al riu i no ha sigut difícil veure-les per les vesprades investigant i nadant pel seu compte a tots els pobles on van baixar amb la seua classe.

Informe complet de l'activitat

 

2017.06.20 Un riu d.escoles 2017. Ajuntament de Villalonga.