Biblioteca Municipal

Edifici "El Centro"  Telèfon: 669 367 593 
Horari Setembre a Juny
Dilluns a divendres
Matí:  de 10:00 a 13:00 h
Vesprada: de 15:00 a 20:00 h
Dissabte: de 09:00 a 14:00 h

 

Biblioteca

La Biblioteca municipal de Villalonga va nàixer amb la idea de ser un espai de consulta i estudi per a tots els veïns i veïnes. Actualment disposa d'un fons bibliogràfic format, bàsicament en suport de llibres, però també en CD's i DVD's.

La Biblioteca té diferents espais per fer la consulta i l'estudi més agradables: un espai de rebuda dotat amb ordinadors i Internet, un espai dedicat i adaptat als més menuts, amb una bona selecció de llibre infantil i juvenil, i la zona d'adults amb llibres de diferents matèries, narrativa i obres de referència.

L'accés a la Biblioteca és lliure. A més a més, la sala de consulta està oberta a tot el públic, qualsevol pot acudir a llegir o a consultar el que vulga, sense ser soci necessàriament. Per al préstec de llibres sí que caldrà fer-se'n soci, per a la qual cosa tan sols s'han d'aportar dades personals.

Prèstec

Per accedir al Servei de Préstec de la Biblioteca cal tenir el carnet. Només cal donar les dades personals pertinents i en el mateix moment de la sol·licitud, ja es poden treure documents. És un servei gratuït.

El préstec és de fins a 5 llibres, durant 15 dies prorrogables tantes vegades com calgui, mentre no hi hagi un altre usuari interessat en el mateix títol. Es pot fer la pròrroga per telèfon o per correu electrònic.